Verstoppingen

Riool, WC of afvoer verstopt?

Heeft u een verstopt riool, WC of afvoer? Wij helpen u bij het ontstoppen. Wij zijn namelijk de specialist in riool-, WC- en afvoerontstopping. Onze ervaren loodgieters hebben kennis van zaken en zien de ernst van uw verstopping in. Dankzij onze 24 uursservice in Zuid-Holland is een MOB Loodgieter op elk moment van de dag bij u in de buurt.

Hoe herkent u een verstopping?

Een verstopping is zeer onprettig en ook nog eens gevaarlijk. Als u niet tijdig ingrijpt is er een grote kans dat er meer schade wordt veroorzaakt. Hoe weet u dat er een verstopping is? Wanneer u het toilet binnenkomt en een eigenaardige geur ruikt met water dat hoger staat, dan weet u dat uw riool, WC of afvoer is verstopt. Dit is absoluut geen fijne situatie, aangezien u geen gebruik meer kunt maken van uw toilet en andere sanitaire voorzieningen. In eerste instantie gaat u te werk met een trekveer om het riool te ontstoppen, echter tevergeefs. De situatie blijkt veel heftiger te zijn en u kunt deze ontstopping niet in uw eentje verhelpen. Wij weten als geen ander hoe vervelend deze situatie kan zijn en daarom helpen wij u graag de rioolverstopping zo snel mogelijk te verhelpen. Voor dé specialist in het riool, WC en afvoer ontstoppen bent u bij het juiste adres.

Verstopping verstopping - riolering verstopt - Verstoppingen

Wat veroorzaakt de verstopping?

Hoe komt het dat uw riool, WC of afvoer verstopt is? Elke afvoer in uw woning is aangesloten op een centraal riool. Door de tijd heen kan er een verstopping ontstaan door natuurlijke aangroei van bijvoorbeeld resten van wasmiddelen, haar en vetresten in de afvoer. Een riool-, WC of afvoer verstopping ontstaat dus vrijwel altijd geleidelijk en komt zelden uit het niets. Er kan ook sprake zijn van verzakking van het riool of scheuren van leidingen. Tenslotte kan simpelweg het systeem verkeerd zijn aangelegd, waardoor u problemen met de afvoer en riolering krijgt.

MOB Loodgieters verhelpt uw verstopping

Herkent u een verstopt riool, WC of afvoer? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Onze loodgieters staan 24/7 paraat en verhelpen het probleem zowel overdag als ’s nachts. Binnen ons werkgebied (provincie Zuid-Holland) rekenen wij geen voorrijkosten. Bij ons krijgt u 100% garantie op onze werkzaamheden en de prijsopgave wordt altijd vooraf gegeven.

Bel MOB Loodgieters op 06-54686294

 

Mob Loodgieters

Alle voordelen op een rijtje:

verstopping - vink - VerstoppingenWij zijn 24 uur bereikbaar
verstopping - vink - VerstoppingenSpoeddienst 24/7
verstopping - vink - VerstoppingenErkende Loodgieters
verstopping - vink - VerstoppingenErkende Installateurs
verstopping - vink - Verstoppingen100% Garantie
verstopping - vink - VerstoppingenPrijsindicatie vooraf

verstopping - loodgieter home v2 - Verstoppingen

Ons werkgebied

verstopping - ons werkgebied mob loodgieters - Verstoppingen

Loodgieter gezocht?

Verstopping, lekkage in waterleiding, dak of zinkwerken, CV ketel problemen?

Aanleggen waterleiding, dak, afwatering of rioleringsvoorziening of plaatsing centrale verwarming?

Bel 06-54686294