Lekkages

Waterleiding gesprongen? WC of afvoer lekt?

Een lekkage bij uw waterleiding, WC of afvoer? MOB Loodgieters vindt het lek en repareert het vakkundig. Onze MOB Loodgieters hebben veel ervaring op kunnen doen in het verhelpen van een lek in huis of op kantoor. Wij repareren het probleem (het lek), maar lossen ook de oorzaak op. Bij ons krijgt u 100% garantie op onze werkzaamheden en de prijsopgave ontvangt u altijd vooraf.

Hoe herken ik een lekkage?

Wellicht een vreemde vraag. Naast een zichtbare lek (een plas water in uw huis of kantoor) bestaan er echter ook onzichtbare lekkages. Uw leidingen lopen namelijk onder uw woning/pand en door de muren van uw huis/kantoor. Een lekkage is een zeer onprettige situatie. Wij van MOB Loodgieters begrijpen dat het lek zo snel mogelijk moet worden verholpen. Door een lek in de waterleiding, WC of afvoer kunt u absoluut geen gebruik maken van uw toilet en andere sanitaire voorzieningen. Maar hoe herkent u een onzichtbare lekkage? Als u het vermoeden heeft dat er een leiding is gesprongen, er een lek aanwezig is of als u het gewoon wilt controleren, kijk dan uw zichtbare leidingen na. Leidingen lopen door uw hele huis of kantoor, maar altijd zijn er een paar zichtbaar. Wanneer u vocht, roest of kalksporen rondom de leidingen ziet, schakel dan direct MOB Loodgieters in. Met onze specialistische kennis kunnen wij meteen een lek verhelpen of, in het mooiste geval, het lek voorkomen.

Lekkage lekkage - lekkagelood - Lekkages

Wat veroorzaakt de lekkage?

Een lekkage is ontzettend vervelend en dient zo snel mogelijk te worden opgelost voor het (meer) schade veroorzaakt. Hoe kan zoiets plaatsvinden? Elke leiding in uw woning is aangesloten op het centraal riool of op een drinkwateraansluiting. Door de jaren heen is het mogelijk dat leidingen roesten of dat er kalksporen in de leidingen ontstaan. Dit kan lekkages veroorzaken. Ook is het mogelijk dat er een verzakking van het riool is of scheuren in de leidingen zijn ontstaan. Tot slot kan het voorkomen dat het gehele leidingensysteem verkeerd is aangelegd.

MOB Loodgieters verhelpt uw lekkage

Herkent u gesprongen waterleiding, WC of afvoer lekkage? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Onze loodgieters staan 24/7 paraat en verhelpen het probleem zowel overdag als ’s nachts. Binnen ons werkgebied (provincie Zuid-Holland) rekenen wij geen voorrijkosten. Bij ons krijgt u 100% garantie op onze werkzaamheden en de prijsopgave krijgt u altijd vooraf.

Bel MOB Loodgieters op 06-54686294

Mob Loodgieters

Alle voordelen op een rijtje:

lekkage - vink - LekkagesWij zijn 24 uur bereikbaar
lekkage - vink - LekkagesSpoeddienst 24/7
lekkage - vink - LekkagesErkende Loodgieters
lekkage - vink - LekkagesErkende Installateurs
lekkage - vink - Lekkages100% Garantie
lekkage - vink - LekkagesPrijsindicatie vooraf

lekkage - loodgieter home v2 - Lekkages

Ons werkgebied

lekkage - ons werkgebied mob loodgieters - Lekkages

Loodgieter gezocht?

Verstopping, lekkage in waterleiding, dak of zinkwerken, CV ketel problemen?

Aanleggen waterleiding, dak, afwatering of rioleringsvoorziening of plaatsing centrale verwarming?

Bel 06-54686294